А відповідь написати слабо?

Я так і думав, що стаття "Губернатор Кіровоградщини просуває "руcскій мір" потягне за собою палке обговорення. Прихильників і опонентів Єлисаветграда — море, тому це логічно й очевидно.

Нелогічно інше. Чому б замість того, щоб срати в коментах на ФБ, не написати статтю у відповідь? Ми залюбки опублікуємо адекватний і стилістично грамотний текст про те, що Єлисаветград — єдино правильна назва.

Наша пошта — depokirovograd@gmail.com. Ми абсолютно відкриті для всіх думок, крім тих, що суперечать Конституції й Кримінальному кодексу.

Спеціально для тих, хто волає: стаття замовна і проплачена. Це — сон рябої кобили. Надсилайте чи приносьте свою статтю з аргументами за Єлисаветград — і якщо ми попросимо за неї грошей, я вистрибну з вікна нашого офісу.

І останнє. Якщо ви не помітили, ми справді публікуємо все. Ми не соромимось публікувати новини і статті про земельні ділянки як Табалова, так і Райковича. Ми критикуємо владу і повідомляємо про її хороші починання. У нас немає "священних корів", яких не можна чіпати. Це, на мою скромну думку, і називається об’єктивною журналістикою: писати про те, що відбувається насправді й давати можливість висловитись усім, кому є що сказати.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пасха на фоне гор

Разобраться как следует и наказать кого попало

"Металліка" випускає новий альбом