От до чого доводить жлобство

Є така думка - доволі спірна, - що журналіст не обов’язково повинен грамотно писати. Основне його завдання - добувати інформацію, а за стилістикою, комами та іншими тире має стежити редактор.

Однак у «Трибуні», схоже, редактора немає.

От що це?

«Відповідно до цього документу з'ясувалось, що з 2017 року найбільшу кількість МАФів у місті було оформлено на ФОП С.І.Шамардін, у кількості 18 штук». «Відповідно до документу з’ясувалось» - це шедевр.

«Сергій Іванович Шамардін являється батьком депутата міської ради та голови "земельної" комісії Олександра Шамардіна». Являються привиди. Люди - є.

«Основний вид діяльності м'ясокомбінату "Ятрань" - це виробництво та реалізація м'яса та м'ясних продуктів. Засновником якого є міський голова Кропивницького Андрій Райкович». Крапка там навіщо?

«Одним із власників істотної участі є секретар міської ради Андрій Табалов». Власник істотної участі...

«Для аналізу цінової політики хліба ми обрали супермаркети АТБ, Сільпо, Файно-маркет, Фуршет та "Новоукраїнський хліб"». Цінова політика - у продавців. Хліб не веде жодної політики. Не повірите, хліб навіть не розмовляє.

«Наголошуємо на тому, що якість завжди різна і найдешевший хліб не завжди якісніший. Тому просимо звернути на це особливу увагу, оскільки ми моніторили цінову політику, а не якісну». А яку ще політику ви промоніторите найближчим часом? Хочу почитати.

«Починається осінній період, відповідно до цього на території міста відбудеться прибирання, повідомляє кореспондент ТРИБУНИ». Через пару годин почнеться темна пора доби, відповідно до цього у жителів Кропивницького відбудеться сон.

«Роман Удовицький попросив представників квартальних комітетів допомогти військкомату і надавати листи з поясненнями на особу, якій було надати повістку, але він певний час не з'являється чи не проживає».

...Телефонуєш отак комусь, говориш: «Доброго дня, мене звати Андрієм. Я - редактор Інтернет-видання "Україна-Центр"». А тобі у відповідь зневажливо: «Інтернет...»

Власники «Трибуни», не жлобіться, найміть нормального редактора. Хоча б коректора.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пасха на фоне гор

Разобраться как следует и наказать кого попало

"Металліка" випускає новий альбом