Про текст, схожий на прес-реліз

Цитата з прес-релізу патрульної поліції: «На його подвір’ї інспектори виявили набої до мисливської рушниці. Предмет, схожий на рушницю, виявили вже за парканом домоволодіння.

Коли ж патрульні зайшли до самого будинку в одній із кімнат побачили предмет, схожий на арбалет, предмет, схожий на пістолет, а також предмет, схожий на гвинтівку для відстрілу травматичними кулями»
.



Я розумію, що формально до рішення експертизи називати рушницю рушницею - не за фен-шуєм. Але ж ви розповсюджуєте не офіційний документ, а звичайний прес-реліз.

Пропоную на досягнутому не зупинятися. Можна ж узагалі так: «В одному з обласних центрів України сімейна сварка могла б закінчитися фатально, якби не вчасне втручання в ситуацію патрульних.

<...>

36-річний громадянин розповів, що під час конфлікту, чоловік, схожий на його тестя, що мешкає з ним по сусідству, погрожував йому чимось, схожим на зброю, та видав два звуки, схожі на постріли в повітря.

<...>

Інцидент стався в одному з приватних секторів, на одній із вулиць.

<...>

В одному з домоволодінь охоронці порядку виявили 55-річного громадянина, який перебував у стані, схожому на стан алкогольного сп’яніння. Той підтвердив факт конфлікту з чоловіком, схожим на його зятя.

На його подвір’ї інспектори виявили якісь штучки, схожі на набої до мисливської рушниці. Предмет, схожий на рушницю, виявили вже за парканом домоволодіння під одним із кущів.

Коли ж патрульні зайшли до самого будинку, в одній із кімнат побачили предмет, схожий на арбалет, предмет, схожий на пістолет, а також предмет, схожий на гвинтівку для відстрілу кулями, схожими на травматичні»
.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пасха на фоне гор

Разобраться как следует и наказать кого попало

"Металліка" випускає новий альбом