Лайно та привітність

Чиновник Кіровоградської міськради Антон Шевченко написав черговий пост у Facebook: «Вважаю, що стратегію і ціль для розвитку нашого міста можна відобразити всього одним стратегічним посилом-меседжем "Кіровоград — місто комфорту і інновацій". Це повинен бути основний меседж Кіровограда. І потрібно робити все можливе для того, щоб робота всіх (влада, бізнес, громада) відповідала даному меседжу!»

І прокоментував його: «У "комфорт та інновації" можна вмісити і "привітність міста". Тепер про механізми. Влада, бізнес, третій сектор повинні приділити особливу увагу грантовим організаціям. У нас проекти на гранти майже не подаються, на відміну від інших міст. Гранти як один із механізмів реалізації. Ми працюємо над впровадженням допорогових онлайн-торгів. Керівництво підтримує. Це можна, в принципі, віднести до інновацій».

Заїбали. Іншого слова я не знаю. Вулицею Ельворті кілька днів поспіль тече лайно. Десь каналізацію прорвало. Переходити дорогу — влізти по щиколотки в цю субстанцію. Та й смердить, однако...

Шановна міська владо! Затули дірку, з якої тече лайно! А потім пиши про інновації й привітне місто.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пасха на фоне гор

Разобраться как следует и наказать кого попало

"Металліка" випускає новий альбом