Заповітна мрія

Для повного щастя не вистачає "дрібниці": роботи, зарплати на якій вистачало б на життя (не на виживання). Хочеться викладатися повністю - а інакше мені просто складно, ненавиджу розпорошувати зусилля - на якомусь одному місці, а не бігати туди-сюди.

Поки це - лише мрія. А час потихеньку спливає.

Коментарі

  1. А що тобі, Андрію, заважало всі останні 8 років працювати на свою репутацію, а не лизати жопи своїм роботодавцям, або займатися відвертою чепухою? Ну і що ти маєш тепер? Скільки разів ти у блозі писав, що зробиш супер-пупер популярним то один, то інший проект, а на ділі - черговий пшик. Жодного успішного проекту. Жодного. Вибачай, що сіль на рану, але ти сам дійшов до цього. У тебе були можливості - ти їх просрав. Як і свою репутацію та професійну реалізованість.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я б не сказав, що проекти були не успішними. З "просраних", за твоєю термінологією, - лише журнал "ЦРУ".

      Видалити
    2. Агітку під назвою "Новини Кіровоградщини" - ти вважаєш "успішними проектом"? Чи Точку доступу" ти теж вважаєш успішним проектом, який "зробив погоду" в медіа-середовищі? Один із десятків подібних сайтів... Чи, можливо, ти "на ничку" зробив якийсь успішний проект, а ніхто про це не знає? )) Добре, не будемо про проекти. Дай,будь ласка, посилання на свої авторські статті, які варті уваги. Це не терміново. При нагоді, якщо матимеш бажання, запости підбірку своїх авторських публікацій.

      Видалити
    3. Незважаючи на те, що "НК", на твою думку, були агіткою, вони постійно перебували в ТОПі місцевих сайтів. "Агітки" так не читають. "ТД" - один із багатьох, але це не значить, що не успішний. "Кіровоград.проюа" - там ми взагалі багато чого цікавого робили, "Депо.Кіровоград" - так само. Що ж стосується статей, то в цьому блозі під тегом "Тексти" зібрані мої публікації (не всі, звичайно: немає київських, більше половини кіровоградських тощо): http://andriy-lysenko.blogspot.com/search/label/%D1%82%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%82%D0%B8 І тут: http://andriylysenko.blogspot.com/search/label/%D1%82%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%82%D0%B8 Читай, критикуй ))

      Видалити
  2. Андрюха, я люблю тебя, люблю все, что ты делаешь. Ищи минимальную поддержку и начинай новый проект. Деньги придут постепенно. Никого не слушай, ты очень талантлив

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, друже ) Хай пише собі чувак, люблю таке читати )) От коли ніхто не звертає уваги - тоді херово. А так - нормально, комусь подобаюсь, комусь - ні, головне - щось таке роблю, що викликає реакцію.

      Видалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Пасха на фоне гор

Разобраться как следует и наказать кого попало

"Металліка" випускає новий альбом