Рекомендую


У Telegram можна знайти купу цікавих каналів. Ділюся кількома, що читаю сам.

Корректаріум. Щоденні поради з української мови.

Письмовник. Канал для тих, хто пише. Поради відомих авторів.

я просто текст. Канал редактора відділу спеціальних кореспондентів «Медузи».

Хемингуэй позвонит. Для тих, знову ж таки, хто пише.

Онлайн-Библиотека. Щодня дають посилання на завантаження якоїсь цікавої книги.

Алкотрип. Чувак регулярно описує свій алкогольний досвід. (Одна з ідей, до речі, що крутяться у моїй лисій голові, - розповісти колись і про свої взаємини зі спиртним. Зараз вони звелися нанівець практично, але згадати є що.)

Фактопедия. Енциклопедія цікавих фактів. От, наприклад, ви знали про таке? Японцы очень большое внимание уделяют группе крови человека, считая, что от неё зависит характер. Обладателям первой группы приписываются решительность и самоуверенность, второй — надёжность и замкнутость, третьей — ум и честолюбие, а четвёртой — уравновешенность, рациональность и требовательность. Группа крови для многих японцев является одним из критериев выбора партнёра для свидания, а для работодателей может стать дополнительным фактором для одобрения или отказа соискателю.

Блог бомжа. Канал безхатька (ну, чи когось, хто дуже вдало під нього маскується).

God, WHY?! Геніальні заголовки, очепятки SMMщиків. Поржати іноді можна до сліз.

Сережа Довлатов. Цитати, фото, історії з життя Сергія Довлатова. На любителя, звісно, може, комусь і не подобається цей письменник.

Полковник. «Меня зовут Денис, и я сын полковника МВД в отставке. Когда я рассказываю друзьям отцовские истории, многие удивляются, а некоторые просят не останавливаться, и продолжать дальше».

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пасха на фоне гор

Разобраться как следует и наказать кого попало

"Металліка" випускає новий альбом