Тєрзают смутниє сомнєнья...

Моторолу ніби вбили - спрацював вибуховий пристрій, коли терорист зі своїм охоронцем піднімалися в ліфті.

Водночас є кілька неясних моментів.

По-перше, я не зовсім розумію, як вибухівку могли туди підкласти. Не може бути, щоб під'їзд, у якому він мешкав, ніхто не охороняв. Утім, якщо прийняти версію, що замочили свої з санкції Кремля, то все простіше.

По-друге, відео з місці події, яке виклали в Мережу, теж мало що дає. На ньому ні фіга не видно обличчя загиблого.

По-третє, на сторінці істеричної дружини Мотороли Олени у "ВК", яка наїжджала на всіх і на все через будь-який привід, - жодної істерики. До того ж вона постійно стирчала сьогодні онлайн з мобільного замість підготовки до похорону. (Ну добре, останнє - то таке, може, просто програму на телефоні не вимкнула.)

По-четверте, ось - сторінка у "ВК" банди "Спарта", яку очолював Моторола. Вгорі - лінк на його профіль.



Переходимо за посиланням. Він чомусь - Петро Петров. Ну та хер з ним, на що фантазії в ідіота вистачило. Але, судячи з усього, хтось від його імені був тут о 2:37 17 жовтня. Причому не з телефону - можна уявити, що дістали з кишені дивом уцілілий смарт і зайшли на "ВК", бо ввімкнена автоматична авторизація. З комп'ютера чи ноута.



О 2:43 хтось побував і на сторінці терориста в "Однокласниках".



В Інтернеті, звісно, є купа фейкових профілів Мотороли. Але наведені вище скріни - схоже, зі справжніх. Хочеться вірити, що хтось, крім бандюка, мав до них доступ.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пасха на фоне гор

Разобраться как следует и наказать кого попало

"Металліка" випускає новий альбом