Про Паніна й агентів національної безпеки

Всі ж у курсі цієї історії? Хто не знає, зараз коротко розкажу.

2 січня одеські євромайданівці випадково зустріли російського недоактора Олексія Паніна, який колись ляпнув, що Одесу теж треба анексувати, в одеському кабаку. (Скільки треба нахабства, щоб припертися після цих слів у Південну Пальміру — окреме запитання.) Змусили вибачитись на камеру. Один із ініціаторів «виховної бесіди» Марк Гордієнко написав у своєму Facebook, що здали Паніна ментам.

Менти затримання офіційно не підтвердили. І Панін невдовзі вже розпинався в інтерв’ю російським телевізійникам (у Москві), як його ледь не з’їли, попередньо довівши до паралічу і зґвалтувавши, одеські бандерівці.

Але ж то менти, а агенти національної безпеки не сплять! Начальник Головного слідчого управління СБУ Василь Вовк заявив — де б ви думали? — у Facebook: «Слідчим відділом УСБ України в Одеській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні від 03.01.2015 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 110 КК України.

В ході досудового розслідування встановлено, що 12.08.2014 громадянин Російської Федерації, російський актор, Панін Олексій В’ячеславович, 10.09.1977 р. н., перебуваючи на території України в Автономній Республіці Крим, публічно висловлювався про те, що АР Крим є російською територією, а також щодо необхідності розширення її меж до м. Одеса».


Встановили! Вони встановили, що Панін таки говорив цю херню публічно. Мільйонів двадцять людей це вже давно знають, роликами Інтернет переповнений, по телику не один десяток разів показували, а СБУ — «встановило»!

Агенти нацбезпеки, вилазьте з фейсбуків і прочіх твітерів. Паніна не в Інтернеті ловити треба.

Вже хотів публікувати цей пост і згадав. Вовк ще сказав, що Паніну загрожує до п’яти років позбавлення волі. Налякав їжака голою жопою, ага.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пасха на фоне гор

Разобраться как следует и наказать кого попало

"Металліка" випускає новий альбом