Чим Новини Кіровоградщини відрізняються від колег-конкурентів

Звичайно, багато чим. Але я зараз маю на увазі найголовніші відмінності.

Перше. 99 відсотків інформації, розміщеної на нашому сайті, стосуються Кіровограда й області. Всеукраїнські новини й статті ми ставимо лише тоді, коли вони «зачіпають» і мешканців Кіровоградщини (наприклад, підвищення мінімальної зарплати чи президентські вибори). Ми не ставимо карту бойових дій АТО, не пишемо про резонансні події, які сталися в сусідньому регіоні, ігноруємо «Русскій міръ» (привіт, друзі!) тощо. Відтак я можна стверджувати: нас читають здебільшого люди, які реально цікавляться життям області. Іншим на НК просто нічого робити.

Друге. Ми з усіх сил намагаємось — і не збираємося зупинятись — добувати ексклюзив. Там, де інші лінуються покопатися глибше, ніж написано в прес-релізі, ми риємо. Коли хтось переписує інформацію з якоїсь установи, ми телефонуємо. Поки триває прес-конференція, ми намагаємося відшукати те, про що публічно ніколи не повідомлять. Ми прагнемо бути першоджерелом.

Третє. Ми не соромимось посилатися на колег. Якщо комусь вдалося роздобути інформацію, а нам не пощастило (не вистачає часу зайнятися самим, не бачимо перспективи у пошуках — причин може бути достобіса), — рука нашого журналіста не всохне, ставлячи лінк на інше видання.

Четверте. Ми супроводжуємо порушені теми. Лісопаркова, суд над Душинським — список можна продовжувати. Якщо вже вчепилися в щось — не відчепимось.

П’яте. Ми намагаємося ретельно відбирати новини. «Рятувальники зняли з дерева кошеня» — колись на Новинах Кіровоградщини можна було таке прочитати. Тепер — точно ні. Ми повідомляємо лише про найважливіші події, зрідка розбавляючи серйозність стрічки новин чимось просто цікавим або прикольним.

Якось так.

А, ледь не забув. Нам подобається робити те, чим ми займаємось. Не впевнений, що цим ми також відрізняємось від колег, але для результату це дуже важливо.

Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Пасха на фоне гор

Разобраться как следует и наказать кого попало

"Металліка" випускає новий альбом