Підписуйтесь на розсилку Новин Кіровоградщини — це зручно

Якщо ви забули почитати Новини Кіровоградщини вдень чи просто не мали на це часу — нічого страшного. Підпишіться на розсилку — і щовечора у робочі дні у вашу електронну скриньку приходитиме лист із дайджестом найважливіших та найцікавіших подій.

От, наприклад, учора ми розіслали таке.


«Правий сектор» і банківське свавілля

Доброго вечора. Боїмося, щоб ви не пропустили нічого важливого, що сталося протягом дня. Тому інформуємо.

У нас вийшла стаття про те, як банк «Фінанси і Кредит» не віддає депозит кіровоградській жінці-інваліду. У київському офісі установи запевнили: все повернемо. Правда, здалося, що дівчина, яка відповідала на дзвінок Новин Кіровоградщини, говорила завченими фразами. Ну, треба ж щось розповідати вкладникам і журналістам.

Вибори наближаються. Причому мера обласного центру можемо обирати у два тури. Пам’ятаєте, саме так Кіровоград очолив Володимир Пузаков? Хто буде цього разу, побачимо.

«Правий сектор» створює запасний батальйон на Кіровоградщині. Обіцяють, що нелегальної зброї там не буде. З іншого боку, якщо вистрілити по комусь не з трофейного автомата, а з зареєстрованої мисливської рушниці...

І наостанок — трохи «солоденького». 19-річна кіровоградка облаштувала у себе вдома порно-студію. Але правоохоронці бізнес «зарубали».

На цьому все. Чекайте на листа завтра ввечері.

З повагою, редакція.

P. S. До речі, візьміть участь в опитуванні. Нам цікаво, як ви розцінюєте те, що 11 липня сталося в Мукачевому.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пасха на фоне гор

Разобраться как следует и наказать кого попало

"Металліка" випускає новий альбом