Щасти!

У Кіровограді поновила вихід одна з небагатьох в Україні обласних спортивних газет.

Презентація газети відбулася у кіровоградському прес-клубі реформ сьогодні, 24 липня, у день виходу її першого номеру.

— Думаю, що для спортивної громадськості області це — знакове явище, — заявив під час презентації головний редактор «Спортревю new» Юрій Ілючек. — Ми були єдиним регіоном України, в якому протягом п’ятнадцяти років безперевно виходила спортивна газета. Потім три роки перерви — і ми поновлюємо вихід.



Газета «Спортревю», журналістом та редактором якої працював Юрій Ілючек, виходила в якості обласного спортивного додатку до всеукраїнського тижневика «Україна-Центр». У 2011 році випуск додатку припинився.



— Як бачите, у нас тепер новий дизайн, — зазначив Юрій Ілючек. — Крім того, ми по-новому підходимо і до наповнення газети. Більша її частина буде присвячена подіям обласного рівня. Адже всі прекрасно знають, що відбувається на всіляких міжнародних змаганнях, і ніхто не в курсі того, що в районах Кіровоградщини та й у самому Кіровограді.

За словами головного редактора, під час роботи над пілотними номерами інформації про події в області було навіть більше, ніж можна вмістити в один випуск.



Юрій Ілючек висловив сподівання на співпрацю з усіма без винятку спортивними структурами області.

У газети буде і сайт — sportreporter.com.ua.

— Паралельно з паперовою версією «Спортревю new» ми розвиватимемо її веб-представництво, — сказав більд-редактор тижневика Руслан Мусієнко. — Але все-таки я переконаний, що звичка випити ранкову чашку кави з улюбленою газетою у людей лишилася.



Газета «Спортревю new» виходитиме форматом А-3 на 8 сторінках щочетверга. Її рекомендована роздрібна ціна становитиме 2,5 гривні, з вересня нинішнього року редакція планує організувати передплату. Тираж — 2 000 примірників.

Випуск газети фінансує президент кіровоградського ФК «Зірка», бізнесмен Максим Березкін.



Фото Олени Карпенко, Новини Кіровоградщини

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пасха на фоне гор

Разобраться как следует и наказать кого попало

"Металліка" випускає новий альбом