Як же ж це все дістало!

Живемо, блять, по-новому: у волонтерів, які вивозили тіла наших загиблих бійців із окупованих територій, закінчились гроші, а в держави на це кошти не передбачені. Це як? Посилати на війну, а тіла хай потім батьки (родичі, друзі, волонтери) шукають?

Цитата Порошенка: «Я втратив 8 військових, і 16 військових були поранені. Кілька цивільних загинули під обстрілом. І це реальність російської агресії в Україні». Він, сука, втратив! Не батьки, не дружини й діти, не брати і сестри, не друзі — він!

ДАІшники, які в Кіровограді побили співробітника МНС, спокійно працюють далі. Начальник Олександрівського райвідділу міліції, якого впіймали п’яним за кермом украденого авто, ходить на роботу.

Знову Порошенко: «Монополія на силу і зброю назавжди залишиться тільки за державою. Нікому не дозволено здавати патріотичні шеврони в оренду бандитам». «Правий сектор» роз’їжджає Закарпаттям на джипі, який повинен бути в АТО, з гранатометом, крупнокаліберним кулеметом і автоматами.

Заїбали.

Змінюйте вже щось, більше року минуло! Або ідіть нахер, якщо не можете змінити.

P. S. Якщо нічого не завадить, піду на вихідних у дводенний запій. Бухатиму, спатиму і не вмикатиму ані телевізійні новини, ані Інтернет. Якщо хтось зателефонує, щоб повідомити чергову новину, пошлю на три літери, не задумуючись.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пасха на фоне гор

Разобраться как следует и наказать кого попало

"Металліка" випускає новий альбом